15 april 2011

Leuke links

Op het Internet is heel veel leuks te vinden om Engels te leren. Ik heb een paar leuke sites voor jullie opgezocht, hier komen ze:

Kinderpleinen-Engels leren is een startpagina waar je allerlei hele leuke Nederlandse sites kunt vinden om Engels te oefenen. Ook bijvoorbeeld memory in het Engels op Mikes digischool Probeer het maar eens.

British Council kids is een Engelse site. Je vindt er filmpjes, spelletjes, verhalen en nog veel meer. Er is ook altijd een 'Word of the week', zodat je telkens een nieuw woord kunt leren. Kijk ook eens bij 'your turn' dan zie je wat kinderen te vertellen hebben. Misschien kun je er zelf ook eens iets plaatsen?

Mes-English is een uitgebreide site waar je woordkaartjes, handouts, spellen zoals bingo, werkbladen en nog veel meer af kunt halen. Wil je graag kijken per onderwerp? Ga dan bovenin naar het kopje flashcards en je kunt kiezen. Je ziet dan ook direct bij het onderwerp welke materialen er allemaal zijn waarbij de woorden van het onderwerp telkens terug komen.

Sparklebox is een Engelse site waar ook juffen en meesters leuke dingen afhalen. Je moet wel goed zoeken.
Alles voor Keystage 1 is voor de basisschool en Keystage 2 voor de middelbare school.

Children's storybooks online heeft heel veel gratis e-books voor je klaar staan. Er is voor elke leeftijd iets te vinden. Sommige boeken hebben ook geluid. Neem je er een kijkje?

Heb je ook een superlink gevonden? Laat het weten, bijvoorbeeld onderaan bij reacties of door te mailen naar jufwilmaengels@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten